Σας παρουσιάζουμε την παραλλαγή ενός υπέροχου πιάτου με πολίτικες ρίζες που δημιουργήθηκε στις κουζίνες του Τοπ Καπί την εποχή των σουλτάνων.

Χιουνκιάρ στα τούρκικα λένε τον κυβερνήτη και μπεγιεντί σημαίνει άρεσε, δηλαδή το φαγητό που «άρεσε στο σουλτάνο», όταν κάποτε του το σέρβιραν στο παλάτι.

Η μυστική συνταγή διέρρευσε αργότερα στη Δύση και σήμερα είναι ένα από τα πιο γνωστά ανατολίτικα πιάτα.

Με έμπνευση από την παράδοση και δημιουργική φαντασία, αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες η Frutti Di Mare πρωτοπορεί στις θαλασσινές γεύσεις.

Δοκιμάστε τις μοναδικές προτάσεις μας στον πεζόδρομο της οδού Κομνηνών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (περιοχή Λουλουδάδικα).