Τα αυθεντικά αρώματα της αρκαδικής γης κυριαρχούν στη γεύση του Μοσχοφίλερου.

Ποικιλία πολύ ζωηρή και παραγωγική. Χρώμα κιτρινοπράσινο απαλό με “τραγανό” χαρακτήρα. Θαυμάσιο λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου και βιολέτας καθώς και νότες μπαχαρικών και εσπεριδοειδών.

Γεύση που κορυφώνεται στον ουρανίσκο με έντονη οξύτητα και αναζωογονητική γεύση.

Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8ο – 10ο celsius. Συνοδεύει: Λευκά ριζότο και σπαγγέτι με λευκές σάλτσες, κοτόπουλο σχάρας, θαλασσινά, φρέσκα φρούτα. Πίνεται και ως απεριτίφ.